WordPress Blog Program

Min hjemmeside her er skrevet ved hjælp af et program som hedder WordPress.

Jeg har i forbindelse med udgivelsen af denne hjemmeside været over mange forskellige programmer PostNuke, phpNuke, Journal, blogger, osv. men valget faldt på dette – og jeg har ikke fortrudt.

Programmet er på engelsk men der findes oversættelsesmoduler også til dansk.

Og så findes der et stort udvalg af skabeloner som man selv kan ændre/forbedre så siden bliver om du vil ha det.

Programmet er et open source freeware program dvs. det er gratis at bruge og derfor sidder der mange små hjemmeprogrammører og lavet små tilføjelsesprogrammer (plugins) som gør det lettere at tilføje, ændre og slette.
Der er video og lyd afspillere til siden, tælleværk så man kan se hvor mange der kigger forbi ens side, der er et som kan hente små nyhedsbokse fra for eksempel politiken.dk, og så videre.

Jeg har nu fundet en plugin som gør det nemt at hente billeder ind til brug for min hjemmeside: Photopress. Programmet tilpasser automatisk størrelsen af billederne til min hjemmeside, så nu skal jeg heller ikke bekymre mig om det.

Installationsprogrammet og vejledningen som følger med gør at du kan få din weblog op og køre i løbet af 5 minutter.

Og i dag hvor der er kommet den første opdatering af programmet siden jeg begyndte tog omkring 2 minutter at få lagt ind – men det var også kun fordi jeg er en kryster og startede med at lave en backup af hele min hjemmeside inden.

ha en god dag

Mikael Boldt

One thought on “WordPress Blog Program

  1. Jeg har fundet en dansk version af WordPress hos shevy.dk. (Se link til venstre her på siden)
    Stedet er det officielle site diskussion af oversættelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.