Hej Verden! – igen

p3110031.JPGVelkommen til Boldts Bornholmske Blog. Denne Blog side har egentlig eksisteret i 2 år, men det seneste år har antallet af indlæg ikke været overvældende.

Årsagen til den lidt sløve indsats på bloggen hænger sammen med mit arbejde som rejsende i affald – rådgivende ingeniør i udlandet, og 2005 var et meget sløvt år hvad arbejde angår.

Men, nye kontrakter har gjort at jeg de kommende 2½ år vil være udstationeret i Kroatien og Rumænien stort set 100% har jeg derfor valgt at genoplive denne blog.

Denne blog er et forsøg på at holde alle venner, bekendte, og familie opdateret med hvad der sker der hvor jeg er og jeg håber det nye layout samt de forhåbentlig gode historier vil gøre besøg på siden interessant.

Med venlig hilsen

Mikael Boldt

One thought on “Hej Verden! – igen

  1. Kommentarer er selvfølgelig velkomne.

    Jeg håber at i vil give kommentarer til mine skriblerier.

    I kan selvfølgelig selv få muligheden for at skrive indlæg til siden. Når du har skrevet en kommentar vil jeg måske “forfremme? dig til skribent og efterfølgende sende dig en e-mail med Brugernavn og Password.

    Selvfølgelig skal man være sin kommentar bekendt, derfor skal der navn og e-mail adresse på (kun jeg kan se e-mail adressen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.