Læs min Weblog på Engelsk eller Tysk

Takket være en ny funktion på Google, så er det nu muligt at præsentere min weblog på Engelsk og Tysk til ære for mine udenlandske kolleger som tit har klaget over at jeg kun skriver på Dansk.

Oversættelsen er selvfølgelig ikke 100%, men den eneste måde oversættelsesfunktionen kan blive bedre er at bruge den og hvis du finder fejl så rette dem ved hjælp af rettefunktion.

En af de sjove ting jeg har lagt mærke til er at bynavnet Rønne (Bornholms hovedstad, hvor jeg bor) absolut skal oversættes. En anden ting er at findes der ikke en oversættelse af et givet ord på for eksempel Tysk, så indsættes det Engelske – hvis det findes ellers beholdes det Danske.

Googles oversættelsesfunktion kan bruges på næsten alle hjemmesider og du kan også få oversat simpel tekst ved hjælp af funktionen i mellem flere sprog – Arabisk, Bulgarsk, Dansk, Engelsk, Finsk, Fransk, Græsk Hindi, Hollandsk, Italiensk, Japansk, Kinesisk, Koreansk, Kroatisk, Norsk, Polsk, Portugisisk, Rumænsk, Russisk, Spansk, Svensk, Tjekkisk, og Tysk.

Besøg google.com/translate hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.